top of page

HOLZECKIG kan också fotografera!

Under de senaste två åren har vi arbetat intensivt med att sätta upp vår ramverkstad. Ställ in allt, designa nya tavelramar, annonsera och knyta kontakter. Sakta börjar det bli lite rutin och jag känner återigen lusten att använda min mångåriga erfarenhet som professionell fotograf. Så jag bestämde mig snabbt för att utöka vårt utbud.


Så om du behöver professionella bilder på ditt fritidshus eller meningsfulla bildbilder av ditt företag, så låt oss prata om dina önskemål. Tveka inte om du bara vill ha vackra souvenirbilder på dig och dina nära och kära eller från familjefirandet eller ditt bröllop eller eller...


Skriv ett mail till mig, ring mig eller kom helt enkelt till vår butik i Rävemåla under våra öppettider.

Jag ser fram emot dig!


Exempel på videor från oss https://www.youtube.com/@bluegraphic/videos
57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page